x

Se Michael Jackson sunget i 20 forskellige stilarter

Se Michael Jackson sunget i 20 forskellige stilarter

Efter han ene mand sang numre af Katy Perry, Ariana Grande og Linkin Park i alle musikalske stilarter, man kunne forestille sig, er han tilbage med en beundringsværdig coverversion, hvor han fortolker "The King of Pop", Michael Jackson. Du kan se den nye video med YouTube-fænomenet Anthony Vincent nederst på siden.

I videoen springer Vincent fra den ene ende af det musikalske spektrum til det andet og parodierer verdenskendte kunstnere. Her når han omkring kunstnere som Spice Girls, Ozzy Osbourne, Tenacious D og mange flere. På omkring fem minutter formår grundlæggeren bag fænomenet "Ten Seconds Songs" at fortolke "Thriller" på tyve vidt forskellige måder. Han bevæger sig fra punk til symfonisk musik og rører ved stort set alt derimellem.

Anthony Vincent er efterhånden blevet lidt af et berømthed på de sociale medier, men for ham er der er en helt særlig grund til, at han laver det, han laver.

Vincent sætter stor pris på opmærksomheden og den verdensomspændende ros, men hans projekt har dog en dybere mening. Det, der betyder mest for ham er, at brugerne opdager ny musik igennem hans videoer. Han udtaler følgende til Rolling Stone: "Jeg elsker, at folk har diskussioner, der involverer Frank Sinatra, Type O Negative og Tech N9ne samtidig. Hvis jeg på nogen måde har indflydelse på, at en 14-årig pige googler "Type O Negative", så er det helt vildt."

Hør de imponerende parodier herunder: 

Du kan også se en behind the scenes video, herunder: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA