x

Hør ny deprimerende single fra Marilyn Manson

Hør ny deprimerende single fra Marilyn Manson

Singlen "Third Day Of a Seven Day Binge" er nu offentliggjort og er tilgængelig til gratis download på Marilyn Mansons hjemmeside i bytte for din email-adresse. Du kan høre den nye single nederst på siden.

"Third Day Of a Sven Day Blinge" vil vise Mansons dagsform inden udgivelsen af det kommende album, som vil udkomme engang i 2015. Mansons seneste album "Born Villain" fik i modsætning til de to foregående udgivelser pæne ord fra GAFFA. Michael José Gonzalez gav "Born Villian" fire stjerner og gav den kontroversielle kunstner følgende ord med på vejen. "Det er faktisk først nu, hvor han viser, hvor godt han er i stand til at gøre det, at man som lytter finder ud af, hvor meget han har været savnet. Vi er ikke helt tilbage ved fordums tiders storhed, men det begynder så sandelig at ligne noget. Velkommen tilbage ud ad rette spor, Mr. Manson!"

I 2012 bevægede sangeren sig altså imod fordums tiders storhed, og med tre års forberedelse kan vi nu kun krydse fingre for, at Manson er tilbage i storform.  

Den seneste tid har Marilyn Manson slået sine folder som skuespiller på det store lærred, hvor han har indtaget rollen som en hvid racist i hitserien "Sons Of Anarchy" og en rolle i den bredt kendte serie "Californication", hvor han spillede en narkoelskende type, der kunne minde om ham selv.

Herunder kan du vurdere, om Manson er på vej tilbage til fordums styrke, eller om det skib er sejlet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA