x

The Jesus & Mary Chain gendannes

The Jesus & Mary Chain gendannes

Det viser sig, at Rage Against The Machine ikke er det eneste band, der lader sig gendanne i forbindelse med den amerikanske Coachella-festival.

Nu forlyder det fra festivalens side, at også The Jesus & Mary Chain gendannes for at spille på festivalen, der afvikles i Californien 27.-29. april.

The Jesus & Mary Chain har ellers været opløst siden 1999, et år efter udgivelsen af deres sidste album "Munki". Siden da er det ikke meget, man har hørt til de to Reid-brødre, der startede bandet i 1984, men nu skulle de altså være tilbage med en ny version af bandet.

Der er endnu ikke kommet en officiel melding fra hverken band eller pladeselskab, så det står ikke klart, hvem der medvirker i The Jesus & Mary Chain anno 2007, og om koncerten vil bringe flere koncerter med sig.

Men interessant er det, og det samme må siges om programmet for Coachella, der ud over de to nævnte navne også har Arctic Monkeys, Björk, Jarvis Cocker, Interpol, Sonic Youth, Rufus Wainwright, We Are Scientists, The Arcade Fire, The Decemberists, Fountains of Wayne, The Good, the Bad and the Queen, Sparklehorse, Crowded House, Happy Mondays, Kaiser Chiefs, Klaxons, Willie Nelson, Placebo og mange flere på programmet.

Coachella 2007


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA