x

Se rapper dele sexfantasier i fræk og æstetisk video

Se rapper dele sexfantasier i fræk og æstetisk video

Den danske rapper med kunstnernavnet Baya, der egentlig hedder Bachir Mikkel Mathiasen, udkommer med sit solodebutalbum "Sort Viking Soundtrack" i morgen den 29. oktober. I den anledning har han netop færdiggjort musikvideoen til singlen "Lion (Fuld Interflora)". Og der er skruet op for hede scener, når Bayas seksuelle fantasier udspiller sig.

Videoen byder dog ikke kun på erotik. Der er også kælet for æstetikken i videoen, der er instrueret af Rasmus Weng Karlsen, der tidligere har lavet videoer for blandt andre L.O.C., Reptile Youth, Oh Land, Veto og The Floor is Made of Lava.

Sangen starter med, at Baya fantaserer om, hvilken pige, han ønsker sig. Det kommer blandt andet til udtryk med de indledende ord:

"Jeg vil ha' en go' pige, slem-kun-med-mig-pige, nem er hun aldrig, spændt op og naughty, pæn, sød og ordentlig".

Der er høje krav til rapperens fantasi-pige, da hun skal have lidt af hvert at byde på. Hun skal være pæn udadtil, men også have en syndig side, når Baya er i enrum med hende.

Videoen bliver mere intens og sexet, som sangen forløber. Mens han rapper, høres hviskende stønne- samt korlyde fra kvindestemmer. Vi møder en pige både på løbebanen, hvor hun smider toppen og løber i sports-bh, og i sengen kun iført et sexet, nærmest bæltelignende undertøj. Der vil formentlig være flere mænd, der kan identificere sig med Bayas sexfantasier. Og ellers kan man måske komme til det efter at have set videoen.

Tidligere har Baya hittet med nummeret "Ruller med Bachir" sammen med Orgie-E, bedre kendt som rapperen fra Suspekt med det borgerlige navn Emil Simonsen. Baya har også hjulpet kunsterne med sangtekster, heriblandt engelske Jamelia på nummeret "Superstar" og Craig David. I hjemlandet har han blandt andre samarbejdet med Burhan G, USO og Medina. 

Derudover er Baya fra Aarhus, har en fortiden inden for basketball og har spillet 12 kampe for det professionelle hold Bakken Bears.

På det nye album "Sort Viking Soundtrack" er der en blanding af sprog i form af dansk, fransk og engelsk, og det kommer da også til udtryk i den nyeste musikvideo.

Se den nedenfor og bedøm, hvad du synes om Bayas sexfantasier:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA