x

Se GAFFA-Prisen på DR3

Se GAFFA-Prisen på DR3

Det årlige prisshow GAFFA-Prisen finder i år sted torsdag den 4. december på Bremen Teater i København og bliver transmitteret direkte på tv – denne gang på DR3.

GAFFA-Prisen blev første gang vist på tv i 2012, hvor det blev en kultsucces og genudsendt adskillige gange på TV2 Zulu. Showet huskes blandt andet for et scenelærred, der satte sig fast og måtte klippes ned for åben skærm. Sidste års show forløb uden problemer, selvom hele landet samme aften var ramt af orkanen Bodil. Således frygtløse og uden rysten på hænderne præsenterer vi atter GAFFA-Prisen live og på landsdækkende tv.

– Der skal mere end et fastsiddende scenetæppe og en orkan til at stoppe GAFFA-Prisen, udtaler GAFFAs chefredaktør Peter Ramsdal.

Aftenens prisvindere findes som altid af GAFFAs musikentusiastiske læsere, som gør GAFFA-Prisen til en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på dansk grund. Afstemningen om de 17 priser starter 31. oktober på GAFFA.dk/prisen.

– GAFFA-Prisen er læsernes pris. Det er læserne, vi skriver for, og selvfølgelig er det også dem, der vælger årets navne fra et meget spændende og alsidigt musikår, siger GAFFAs chefredaktør Peter Ramsdal.

Det er 24. år, GAFFA-Prisen uddeles, og femte gang, der afholdes et gallashow, og der er i lyset af sidste år lagt op til et brag af en fest. Traditionen tro vil en lang række solister og bands optræde til showet, og programmet er nu komplet: Storsælgende og massivt anmelderroste Tina Dickow, snart albumaktuelle De Eneste To alias Simon Kvamm og Peter Sommer, dancehall-hitmagerne TopGunn og Djämes Braun, den unge rapper Emil Stabil den internationale danske funk-pop-succes The Asteroids Galaxy Tour og et af årets mest roste nye bands, den ambitiøse og eksperimenterende gruppe Blaue Blume.

Der er få billetter til salg på Billetnet, og hvis du er medlem af GAFFA Plus Guld, sparer du 100,- på billetten.

Køb billet med medlemsrabat her

Se et sammendrag af GAFFA-Prisen 2013:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA