x

Se Harry Potter som rapper

Se Harry Potter som rapper

Daniel Radcliffe, som er mest kendt for rollen i "Harry Potter"-filmene, var på besøg i Jimmy Fallons show i går aftes, amerikansk tid. Og Fallon udfordrede skuespilleren, som er hiphop-elsker, til at rappe den hurtige Blackalicious-sang "Alphabet Aerobics".

Blackalicious er en amerikansk hiphop-duo bestående af rapperen Gift of Gab og dj samt producer Chief Xcel. De er kendte for deres nærmest tungevridende hurtige rim, der udspiller sig i deres rapsange. Duoen har udgivet tre album, det seneste i 2005. Der var blandede udtalelser om albummet i GAFFAs anmeldelse. Læs den her.

Daniel Radcliffe fortæller i Fallons "The Tonight Show", at han er vild med Eminem og har altid haft en Plan B, da han er besat af og har talent for at huske hurtige sange. Herefter nævner Fallon Blackalicious' nummer "Alphabeat Aerobics", som skuespilleren Radcliffe nikker genkendende til. Radcliffe antyder, at han kan rappe hele sangen. Og så trækker Fallon ellers mikrofonen frem og udfordrer skuespilleren.

Se klippet her og bedøm om, Daniel Radcliffe besidder talenter inden for flere områder. Har han talent for at rappe, eller skal han bare holde sig til Harry Potter og andre filmroller?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA