x

Se FKA Twigs danse med døden

Se FKA Twigs danse med døden

FKA Twigs har netop offentliggjort en ny musikvideo til singlen "Video Girl". Du kan se videoen nederst på siden.

I sangen "Video Girl" synger FKA Twigs med det borgerlige navn Tahliah Debrett Barnett om, at hun gerne vil være kendt for andet end sin fortid som danser i forskellige musikvideoer. I den nye musikvideo til "Video Girl" viser sangerinden stadig sine evner inden for danseverdenen, men dansen er kun en del af oplevelsen.

Musikvideoen portrætterer en mandlig fængselsfange på dødsgangen under forberedelserne til en dødelig injektion. Musikvideoens i forvejen makabre og til tider bizarre univers forstærkes af FKA Twigs sensuelle dans, som i store dele af videoen foregår oven på den dødsdømte fange. Twigs danser i bogstaveligste forstand med døden og sågar på den indsattes dødsleje.

Videoen er produceret af Kahlil Joseph, som for kort tid siden screenede et hemmeligt Arcade Fire-filmsamarbejde for studerende på kunstakademiet CalArts.

"Video Girl", er at finde på FKA Twigs debutalbum "LP1", som af GAFFA's anmelder Rune Schlosser høstede stor anerkendelse. Debutalbummet blev kvitteret for med fem stjerner med overskriften "Elskov i lysets skær med en engelsk debutant."

Du kan se musikvideoen til "Video Girl" herunder. Den er forbudt for børn.

FKA Twigs vandt i øvrigt trods status af bookmakernes favorit ikke den prestigefyldte engelske musikpris Mercury Prize i aftes, det gjorde hiphop-trioen Young Fathers.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA