x

Northern Winter Beat offentliggør de første navne

Northern Winter Beat offentliggør de første navne

Aalborg og ordet festival giver ofte associationer til "Den Lille Fede", eller nærmere betegnet Nibe Festival. Det er dog ikke den eneste festival i nærheden af Limfjordens by. I 2013 startede Northern Winter Beat-festivalen, som er etableret gennem et samarbejde mellem spillestederne Skråen, Huset, 1000fryd, Studenterhuset og Aalborg Events.

Northern Winter Beat er nu klar til at massere aalborgensernes øre med endnu mere musik, når arrangementet løber af stablen 29.-31. januar på de nævnte spillesteder.

Programmet for 2015-udgaven af Northern Winter Beat ser indtil videre således ud:

Den aarhusianske rødhårede rapkomet Karl William har fundet vej ind i programmet i selskab med 80'er-klædte og dansende Marvelous Mosell. To navne, som for tiden er varmere end vand over kogepunktet. Der er også fundet plads til en række knapt så etablerede bands fra den danske scene som for eksempel Hjortene, De Høje Hæle og Myreskær.

Blandt de udenlandske navne er det nok det engelske musikikon Peter Hook, der springer mest i øjnene. Hook med en fortid som bassist i stilskabende Joy Division og New Order kommer med dj-sæt og stiller op til live-interview med Jan Sneum, som for nylig mistede sin elskede garage, på grund af nedskæringer på DR.

Derudover vil tyske Mary Ocher være at finde på programmet sammen med det canadiske indie/folk band The Burning Hell, den ligeledes canadiske banjotroldmand Darren Eedens og de amerikanske trap-rockere Dope Body. Hollands jazz- og swing-dj DJ Swoolish vil også optræde på Northern Winter Beat 2015.

Northern Winter Beat forventer at tilføje yderligere 25 navne til programmet i løbet af den næste måned.

Du kan læse mere om de respektive kunstnere og finde link til forsalg lige her.

Se Marvelous Mosell med "Jeg Tænker På Dig" herunder.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA