x

The View kan debutere på førstepladsen

The View kan debutere på førstepladsen

Hvis man har fulgt lidt med i den engelske musikpresse på det seneste, har man formodentlig set navnet The View en del gange.

De fire skotske teenagere udsendte i august debutsinglen "Wasted Little DJ's" og havde på det tidspunkt allerede spillet opvarmning for Babyshambles (trommeslageren er desuden blevet arresteret sammen med Pete Doherty), spillet en turné i England som hovednavn og spillet på festivalerne BBC Radio 1's One Big Weekend og T in the Park.

The View var derfor et af de bands, GAFFA tjekkede op på til EuroSonic-festivalen i Holland tidligere på måneden. De fire skotter fremmumlede uforståelige kommentarer undervejs og spillede en række sange, der trods en masser energi mildest talt lød som en hel masse andre engelske bands fra de sidste 25 år.

Men i hjemlandet ser det ud, som om folk er faldet for bandet. Efter to singler, der begge er toppet på en femtendeplads, røg "Same Jeans" op på en tredjeplads, og nu ser det ud til, at debutalbummet "Hats off to the Buskers" kunne ryge direkte ind på en førsteplads.

Det ville betyde, at The View ryger ind foran eksempelvis debutpladen fra The Good, The Bad & The Queen, der også udkom i denne uge.

Som en sidebemærkning skal det nævnes, at The View for nylig blev bandlyst fra hotelkæden Travelodge efter at have forårsaget vandskader for 80.000 kroner.

Men det ser altså ikke ud som om bandets ry som vandaler kommer til at skade deres succes i hjemlandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA