x

Nye navne til P6 Beat rocker Koncerthuset

Nye navne til P6 Beat rocker Koncerthuset

For tredje år i træk afholder DR "P6 Beat rocker Koncerthuset", hvor radiokanalen præsenterer et line-up af aktuelle kunstnere rundt om i hele koncerthuset. DR er nu klar med to yderligere navne til programmet, og billetsalget er i fuld gang.

De to nye navne er Lars H.U.G. og elektro-pop-trioen Lust For Youth. Førstnævnte annoncerede i sidste uge dato for det kommende album efter 11 års pause. Det udkommer mandag den 3. november, og Lars H.U.G's albumpause kan roligt siges at have varet mere end "10 Sekunders Stilhed", som er titlen på sangerens nye og længe ventede album. 

Singlen "10 sekunders stilhed" udkom på Lars H.U.G.'s 61-års fødselsdag den 11. september og blev efterfulgt af en video i vanlig særegen H.U.G.sk stil. Du kan se videoen nederst på siden.

Det andet navn, Lust For Youth, er egentlig et udvidet soloprojekt af svenske Hannes Nordvidde. Nordvidde er blevet forstærket med henholdsvis Loke Rahbek (Vår) og Malte Fischer (tidligere Oh No Ono), og det kan høres. Det normalt mørke lo-fi-orienterede postpunk-projekt er blevet forvandlet til en gedigen elektro-poptrio på det seneste album "International, som fik fire stjerner af GAFFAs Rune Schlosser.

De øvrige optrædende kunstnere til P6 Beat rocker Koncerthuset vil løbende blive offentliggjort på GAFFA.dk, helt frem til arrangementet løber af stablen i DR Koncerthuset lørdag 20. december.

Har man ikke mulighed for at være til stede ved koncerterne, er der ingen grund til at være ked af det. P6 Beat og flere af DR's øvrige platforme sender nemlig masser af direkte livemusik fra koncerterne, hvor P6 Beats værter vil guide lytterne igennem aftenen med reportager og interviews med de medvirkende kunstnere.

Den endelige sendeplan fra P6 Beat rocker Koncerthuset vil blive offentliggjort i december.

Billetsalget er i fuld gang på dr.dk/koncerthuset

Hør nummeret "10 Sekunders Stilhed" fra Lars H.U.G.'s nye album her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA