x

Se Ed Sheeran overraske fans til Sam Smith-koncert

Se Ed Sheeran overraske fans til Sam Smith-koncert

Den populære britiske sanger Sam Smith gav onsdag aften koncert i Albert Hall i Manchester. Og han fik selskab af en anden brite, nemlig Ed Sheeran, som især er kendt for sit røde hår og sin sang "I See Fire" fra filmen "Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark". Sammen sang de Sam Smiths hitballade "Stay With Me".

Ed Sheeran hittede i 2011 med singlen "The A Team" og senere i 2013 med "Give Me Love". I 2012 slog han for alvor igennem internationalt og er blevet verdenskendt på kort tid. De seneste sange fra i år, som du formentlig vil kunne nikke genkendende til fra Sheeran, er "Don't" og "Sing". Sidstnævnte sang er skrevet af Pharrell Willliams og Sheeran selv.

Musikvideoen til "Sing", hvor vi følger en dukke, som til forveksling ligner Ed Sheeran, vandt prisen for "Bedste video med en mandlig kunstner" til dette års MTV Video Music Awards.

I øvrigt har Sheeran hjulpet gruppen One Direction med at skrive sange heriblandt "Moments" fra drengenes debutalbum "Take Me Home".

Sam Smith er vel nok et af de hotteste navne sammen med Ed Sheeran inden for popmusikken i dag. Han har opnået enorm succes i sin indtil videre korte karriere. Han vandt begge de prestigefyldte kåringer Brit Critic's Choice Award 2014 og BBC's Sound of 2014, som tidligere har været springbræt for Adele og mange andre, og er nu aktuel med debutalbummet "In the Lonely Hour", hvorfra første single "Money On My Mind" effektivt har banet vejen for noget stort – også herhjemme.

Singlen var P3's Uundgåelige, og i det hele taget er der skarpt fokus på Sam Smith overalt i popverdenen over en bred kam. GAFFA mødte den glade unge mand tilbage i juni – til lejligheden udstyret med markant duftevand – over en kop kaffe i London. Læs hele interviewet her. 

Nu kan du høre de to britiske sangere i duet på Sam Smiths ballade "Stay With Me", hvor de i den grad får publikum revet med nedenfor:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA