x

Se Nabiha lydheale Nicolaj Kopernikus

Se Nabiha lydheale Nicolaj Kopernikus

"Ved du, hvad en lydhealer er?" spørger ugens Natholdet-vikarvært Nicolaj Kopernikus sangerinden Nabiha om. Hun svarer: "Ja, fordi det har jeg prøvet," hvorefter hun griber fat i Kopernikus og viser hvordan, det ser ud.

Nabiha fortæller, at hun har prøvet at få en behandling en gang, hvor hun havde ondt i halsen og skulle spille koncert. Nabiha nærmer sig med sit hoved Kopernikus' hals og forklarer: "Man går helt tæt og siger for eksempel uhhh." 

Hun fortæller yderligere, at behandlingen løsner op, og at hun efterfølgende var i stand til at spille koncert. Kopernikus siger: "Jeg er lige blevet udsat for lydhealing af Nabiha. Helt beroligende og fantastisk."

Kopernikus havde ikke hørt om fænomenet før, og han præsenterer derfor et klip med en lydhealer ved navn Judy Solomon. Og her udbryder Nabiha: "Hende kender jeg," hvilket får publikum til at grine, og Kopernikus bliver endnu en gang overrasket over Nabihas flair for lydhealing. 

Lydhealer Judy Solomon skal få patienten til at kunne sove bedre, og der bruger hun noget besynderlige metoder, vil nogle nok mene. Nabiha finder lydhealing-fænomenet meget interssant.

Nabiha udkom med det seneste album "Mind The Gap" sidste år, som var det andet udspil fra hende. Det første album med titlen "Cracks" udkom tilbage i 2010 og begge album fik rosende anmeldelser. Hun har både gjort indtog på den danske og udenlandske musikscene.

Se når Nabiha lydhealer Nicolaj Kopernikus i klippet her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA