x

moi Caprice tager på turné

moi Caprice tager på turné

moi Caprice udsendte i november deres tredje album "The Art Of Kissing Properly", der blev modtaget med rosende ord af de danske anmeldere.

Udover roserne er det også blevet til tre Steppeulv-nomineringer for henholdsvis Årets Album, Årets Gruppe og Året Vokalist (Michael Møller), og til DMA er de nomineret i kategorierne Årets Danske Gruppe og Årets Danske Rockudgivelse.

Bandet har allerede spillet et par jobs i forbindelse med udgivelsen, men nu er det blevet tid til at tage på en rigtig turné rundt i landet.

Den egentlige turné starter med en koncert 22. marts i Vanløse, men inden da er der faktisk allerede mulighed for at se moi Caprice i noget anderledes lokaler.

På lørdag byder ungdomspræst Per Ramsdal nemlig velkommen til RockGudstjeneste. Det har han gjort mere end 100 gange over de sidste ti år og for at fejre jubilæet, har man rykket arrangementet over i Københavns Domkirke, hvor der er plads til 700 mennesker til en koncert med moi Caprice.

Koncerten afvikles 27. januar kl. 21 i Københavns Domkirke, og resten af moi Caprices turné begynder 22. marts.

moi Caprice turné:
27-jan København, Københavns Domkirke

22-mar Vanløse, Kulturhus
23-mar Albertslund, Forbrændingen
24-mar Lyngby, Templet
29-mar Odense, Rytmeposten
30-mar Herlev, Klauzdal
31-mar Helsingør, Toldkammeret

04-apr Århus, Voxhall
05-apr Herning, Fermaten
06-apr Horsens, Kulisselageret
07-apr Rønne, Muzikhuset
08-apr København, Pumpehuset
13-apr Roskilde, Gimle
14-apr Rødovre, Viften

Der udover spiller moi Caprice som tidligere nævnt på MXD's showcases på Canadian Music Week i Toronto og SXSW i Austin midt i marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA