x

Cph-Sound Records får skandinavisk distribution

Cph-Sound Records får skandinavisk distribution

Det danske pladeselskab Cph-Sound blev dannet i 2001 af Jeppe Grosen og Mikkel Thomsen (billedet) og har siden da udsendt plader med blandt andet The Psyke Project, Gob Squad og One-Eyed Mule.

Selskabet har senest været repræsenteret sammen med The Psyke Project på Eurosonic-festivalen, og nu kan Cph-Sound offentliggøre, at de har lavet en skandinavisk distributionsaftale med svenske Bonnier Amigo Music.

Det betyder, at selskabets udgivelser fremover vil blive udsendt i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvilket betyder at de foreløbig tre udgivelser selskabet har planlagt for 2007 kan komme ud til et noget større publikum.

Det drejer sig først om debutpladen "I Love The Future" fra indierock bandet Caufield. Bandet blev udnævnt til Månedens Demo i GAFFA i juni 2005, og siden da har de arbejdet på materiale til deres debut, der udsendes 5. marts.

2. april udsendes det tredje album med det danske hardcore band The Psyke Project. Det lykkedes bandet at få lavet en aftale med det hollandske bookingbureau Glam Booking efter deres optræden til EuroSonic, så der er allerede nu udenlandsk interesse efter det kommende album, der har fået titlen "Apnea".

Sidst, men ikke mindst, udsender Cph-Sound 7. maj debutalbummet "Sleeping At A 100MPH" med århusianske Robert Green. Bag navnet gemmer sig ikke en, men fem personer der spiller Stoner Pop og er inspirerede af American Music Club, Queens Of The Stone Age og The Flaming Lips.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA