x

Rosa samarbejder med ny schweizisk festival

Rosa samarbejder med ny schweizisk festival

I St. Gallen i det nordøstlige hjørne af Schweiz bor der en hollænder ved navn Felix van den Berg, der er meget glad for skandinavisk musik.

Han har ved forskellige lejligheder arrangerede enkeltstående koncerter med skandinaviske bands, men nu står han i samarbejde med Rosa i spidsen for festivalen Nordklang.

Den hollandske musikfan fandt sin interesse for skandinavisk musik på en tur til Færøerne, og efter at have præsenteret færøsk musik i hjembyen bredte hans interesse sig til de øvrige nordiske lande, hvorfor arrangements-gruppen Nordklang opstod. Og derefter var forbindelsen til Rosa ikke svær (van den Berg fik kontakt via Lampshades bassist Johannes Dybkjær Andersson).

"Rosas og Spot-festivalens opgave er i forvejen at udbrede kendskabet til dansk og nordisk musik, og når vi oplever en arrangør uden for det nordiske område, som allerede gør et stort arbejde for at præsentere den musik, vi arbejder med, er det kun naturligt, at vi selv rækker frem mod den hånd, der strækkes frem mod os", siger ROSAs leder Gunnar Madsen.

Samarbejdet betyder, at otte bands tager en tur til Schweiz for at spille koncerter 2., 3. og 4. februar. Festivalens program ser således ud:

Fredag 2. februar:
20:00 Lampshade (St. Laurenzenkirche)
21.00 Hush (St. Laurenzenkirche)

Lørdag 3. februar:
19:45 Valravn (Drahtseilbahn)
19:45 Spelimenninir (Parfin de Siècle)
20:00 Høgni Lisberg (Splügeneck)
20:15 As In RebekkaMaria (Kellerbühne)
20:30 Afenginn (RestaurantNational zum Goldenen Lauen)
21:00 The Broken Beats (Drahtseilbahn)
21:15 Høgni Lisberg (Grabenhalle)
21:30 Valravn (Kellerbühne)
21:30 Hush (Splügeneck)
22:30 Lampshade (Grabenhalle)
00:15 The Broken Beats (Grabenhalle)

Søndag 4. februar:
10:30 Spelimænninir + Afenginn (St. Laurenzenkirche).

Nordklang


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA