x

Se Father John Misty med dåselatter hos Letterman

Se Father John Misty med dåselatter hos Letterman

Father John Misty med det borgerlige navn Joshua Tilmann var i det komiske hjørne, da han indtog scenen i David Lettermans Late Show i går aftes. Father John Misty, som ud over at synge også er sangskriver, guitarist, trommeslager og tidligere medlem af Fleet Foxes, optrådte med en sjov version af singlen "Bored In The USA" fra det kommende album "I Love You, Honeybear," der netop er blevet annonceret i dag. Du kan se klippet nederst på siden.

Det nye album "I Love You, Honeybear", udkommer den 9. februar via Simon Raymondes (eks-Cocteau Twins) pladeselskab Bella Union.

Father John Mistys sceneshow i Lettermans Late Show udnytter på yderst fornem vis dåselatter til at fremtvinge en lettere komisk stemning under den ellers seriøse musikalske sceneopsætning. Med et stort orkester i ryggen påbegynder Misty "Bored in the USA" bag sit klaver med et seriøst og fokuseret ansigtsudtryk. Stemningen er seriøs og professionel, indtil den langhårede og skæggede sanger rejser sig og sætter sig oven på klaveret på lettere feminin maner. Herefter begynder dåselatteren, som i forvejen er optaget, hvilket ødelægger den fornemme start på en ret så sjov måde.

Se videoen herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA