x

Hør Kendrick Lamar synge Taylor Swifts Shake It Off

Hør Kendrick Lamar synge Taylor Swifts Shake It Off

Kendrick Lamar er selv i fuld gang med at lave et nyt album, men han finder dog også plads til at beundre andre kunstnere undervejs. "Jeg elsker den sang. Jeg leger ikke," udtaler han om Taylor Swifts "Shake It Off" i et interview til musikmagasinet The Fader.

Rapperen understreger i forhold til Swifts nummer: "Jeg siger, hvad jeg mener, og jeg mener, hvad jeg siger". Du kan høre hans version i et uddrag af "Shake It Off" sidst i nyheden.

Lamar frigav for nylig en musikvideo til sin nye single "i". Den nye video præsenterer lytter og seeren for tekstuniverset til Lamars nye single. Tekstvideoen er lavet af Christian San Jose og viser billeder af forskellige grupperinger, som laver hjerte-håndtegnet, der også er at finde på singlecoveret. Ud over tilfældige mennesker, der laver håndtegn, indtager Lamar skærmens centrum i forskellige liveoptagelser fra sine optrædener.

Det vides indtil videre ikke, hvornår udgivelsesdatoen for Lamars kommende album finder sted. Spørgsmålet er dog, om Lamar, der i flere kredse er blevet udnævnt til at skulle løfte arven efter de helt tunge west coast-rappere, kan leve op til sit seneste udspil. Albummet "good kid, m.A.A.d city" fra 2012 blev af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr tildelt fem stjerner.

Med hensyn til popsangerinden Taylor Swift har der i den seneste tid været skriverier omhandlende, at Swift ikke ville dele sit nye album "1989" på tjenesten Spotify. Læs om debatten her.

For nyligt udtalte Swift til musiksitet Rolling Stone, at hun også lytter til Lamars musik, heriblandt "Backstreet Freestyle", som hjælper hende til at "gå fra at føle sig som et offer til at føle sig fantastisk".

Hør Kendrick Lamar synge "Shake It Off" via linket.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA