x

Se Scarlet Pleasure fyre den af i Los Angeles

Se Scarlet Pleasure fyre den af i Los Angeles

Siden deres debutsingle "Windy" blev P3's Uundgåelige dette forår, er det gået stærkt for den københavnske r'n'b/pop-trio Scarlet Pleasure. Bandet har for nylig udsendt deres debut-ep "Mirage", hvorfra singlen "The Strip" i øjeblikket bliver spillet ofte på danske radiostationer, og Scarlet Pleasure turnerer lige nu Danmark tyndt og spiller deres tredje udsolgte koncert i Lille Vega den 19. november. De giver en ny koncert i Store Vega 27. marts.

Nu er den unge trio så klar med en ny musikvideo til singlen 'The Strip', som de netop har optaget i Los Angeles. Du kan se videoen nederst på siden.

I musikvideoen følger man forsanger Emil Groll vågne på en bænk med en Malibuflaske ved sin side. Han rejser sig op, tager flasken i hånden og begynder at gå i takt med, at "The Strip" langsomt, men sikkert går i gang. Få øjeblikke efter holder en rød Chevrolet ind til vejkanten, hvori trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone befinder sig. Groll sætter sig ind på bagsædet i den røde sportsvogn med åbent tag. Herefter går turen ned ad "The Strip" til en passende 80'er-rytme, som giver associationer til omkvædet i en Marvelous Mosell-sang. Bandet ender til poolparty i en lækker villa, hvor letpåklædte kvinder, champagne, sprut og hummere står på menuen. Her bliver intet overladt til fantasien. 

Scarlet Pleasure har - siden den spæde begyndelse med Red Hot Chili Peppers-coversange på Rudolph Steiner-skolen i Gentofte - været draget af netop underholdningshovedstaden Los Angeles og byens virvar af neonlys, billige moteller, billboards, palmer og stripklubber. Men inden videooptagelserne til "The Strip" havde ingen af de tre 21-årige drenge dog sat deres ben i den berømte by. Selvom de kun havde tre dage i Los Angeles, nåede de, som du kan se i musikvideoen, at udleve alle deres drengedrømme om at cruise ned ad Sunset Strip i en lækker bil og holde poolparty med smukke modeller i en stor villa.

Videoen er instrueret af Morten Winter, der også stod bag videoen til bandets anden single, "Under The Palm Trees," som nød stor anmelderros. Scarlet Pleasures tredje koncert på Lille Vega i år er for længst udsolgt, men bandet annoncerer nu som nævnt, at de gæster Store Vega den 27. marts.

Billetter til ovenstående koncert kan findes her.

Se den nye musikvideo til singlen "The Strip" herunder: 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA