x

AC/DC-trommeslager sigtet for mord-planer

AC/DC-trommeslager sigtet for mord-planer

(Phil Rudd er nummer to fra højre på billedet.)

AC/DCs trommeslager Phil Rudd er blevet arresteret i New Zealand torsdag morgen lokal tid og sigtet for at planlægge mord på to mænd. Det skriver Rolling Stone. Et medlem af Tauranga Central Division af New Zealand Politi har bekræftet over for Rolling Stone, at Rudd er blevet arresteret, men har ikke kunnet komme med flere uddybende detaljer.

Ifølge nyhedssiden Stuff.no.nz er Rudd også blevet anklaget for besiddelse af metaamfetamin, besiddelse af cannabis og trusler om at dræbe. Den 60-årige trommeslager har mødt i retten, hvor det er kommet frem, at det drejer sig om planlægningen af mord på to mænd. Dommeren har tilbageholdt deres identitet. Hvis Rudd bliver fundet skyldig, kan han risikere op til 10 års fængselsstraf.

I sidste måned udsendte AC/DC et nyt pressebillede med frontmand Brian Johnson, bassist Cliff Williams, guitarist Angus Young og guitarist Stevie Young. Fraværende fra billedet var lige netop Phl Rudd. En talsmand for bandet forklarede på daværende tidspunkt, at trommeslageren ikke havde haft mulighed for at nå til foto-sessionen, men dog stadig var et aktivt medlem af bandet.

Den 2. december udkommer det første album fra AC/DC i seks år. Der er dog en mindre god nyhed i forbindelse med udgivelsen af det nye album. "Rock or Burst" er nemlig det første AC/DC album i 40 år uden andenguitarist og sangskriver Malcolm Young. Tidligere på året udsendte AC/DC en pressemeddelelse, hvor de desværre måtte meddele, at Malcolm Young tager en pause fra bandet grundet sygdom. Senere hen er det kommet frem, at den dygtige rytmeguitarist lider af demens og er blevet indlagt på et plejehjem. Hvordan Rudds arrest kommer til at påvirke gruppens kommende verdensomspændende turné, vides endnu ikke, men det er endnu et hårdt slag for den ramte gruppe.

AC/DC's seneste album "Black Ice" nød ganske vist stor succes, men GAFFAs anmelder Keld Rud var dog ikke ovenud lykkelig for det seneste udspil, der blev kvitteret for med tre sjerner. Overskriften lød: "Brødrene Young har stadig opskriften, men det kniber med råvarerne."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA