x

Se koncertaktuelle Ariel Pink i uhyggelig maskevideo

Se koncertaktuelle Ariel Pink i uhyggelig maskevideo

Den 18. november udkommer L.A.-sangeren Ariel Pink med sit debutsoloalbum med titlen "pom pom". Og nu kan du se en uhyggelig og trist musikvideo til nummeret "Picture Me Gone". Her er folk udstyret med latexmasker, og Ariel Pink selv bærer en af maskerne. Men hvilken af maskerne må du selv bedømme. I øvrigt har Ariel Pink netop annonceret koncert i Bremen Teater den 10. marts.

Det kommende album "pom pom" er det første uden bandet Haunted Graffiti, som Ariel Pink er mest kendt for at have haft som backing. Selvom han kommer med sit første soloudspil, er det dog ikke ensbetydende med, at han har stoppet samarbejdet med bandet.

Albummet "pom pom" indeholder 17 numre på i alt 69 minutter. Flere af sangene er skrevet sammen med producer Kim Fowley, som blandt andre har hjulpet KISS og The Runaways. 

Det seneste album, Ariel Pink udgav med gruppen Haunted Graffiti kom i 2012 og har titlen "Mature Themes". Men det fik ikke en imponerende bedømmelse af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez. Det er derfor spændende at se om Ariel Pink på egen hånd kan klare det bedre i forhold til den tidligere anmeldelse.

Ariel Pink påbegynder snart en europæisk turné. Og de danske Ariel Pink-fans får muligheden for at opleve ham og hans syvpersoners band til en siddekoncert i Bremen Teater den 10. marts. Du kan få mere information og købe billetterne via Bremen Teaters hjemmeside. Ariel Pink og Haunted Graffiti har tidligere spillet i Vega, København tilbage i 2012. Koncerten fik fire stjerner. 

Se den nye video til sangen "Picture Me Gone" i nedenstående video og bedøm, hvad du synes om latexmaskerne og find ud af, hvem mon Ariel Pink er?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA