Deadline for Spot Festival 2015 nærmer sig

Deadline for Spot Festival 2015 nærmer sig

Ansøgningsfristen for at præsentere en showcase på næste års aarhusianske Spot Festival er torsdag den 13. november – det vil sige i næste uge. Så det er nu eller aldrig, hvis du spiller musik og vil være en del af de optrædende til festivalen.

Spot Festival prioriterer nye strømninger højt, men udarbejder også programmet ud fra den internationale interesse. Af den årsag vil en eventuel tidligere optræden på Spot Festival ikke kunne diskvalificere ansøgere.

I maj spillede Reptile Youth på Spot Festival (billedet), og ved en anden koncert på festivalen stod Reptile Youth-forsangeren Mads Damsgaard Kristensen alene på scenen til Spot Festival 2014 Naked-koncerten – kun ledsaget af Gustaf Ljunggren på klaver. Hvis du var forhindret i at opleve dette, gentager Mads Damsgaard Kristensen sin optræden på søndag den 9. november til Cph:Dox. Denne gang er det dog med Jakob Torp Littauer på klaver.

Også det danske rockband The Awesome Welles spillede på Spot festivalen i år, og bassisten Jakon Ludwig Løkkegaard mener, at det gerne må være lidt kaotisk at spille på festivalen. Festivalen beskriver han som nervepirrende for stort set alle inviterede danske bands. GAFFA har lavet et interview med bassisten, der taler om dette, og du kan læse det her.

Søg om at optræde til Spot Festival 2015 her

Se musikvideoen til Reptile Youths "Fear" fra bandets debutalbum i 2012 i nedenstående video:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA