x

Den ultimative liste over farlige homobands

Den ultimative liste over farlige homobands

Hvis du er til Rufus Wainwright eller John Mayer, ja, så er du også selv ude om, at du er på direkte kurs mod helvede. I stedet bør du lytte P.O.D og Cindy Lauper, thi de er sikre kunstnere.

Sådan er budskabet mere eller mindre formuleret på den ganske interessante hjemmeside med den sigende titel lovegodsway.org – hjemsted for den kristne kirke Love God's Way Ministries.

Kirken ser – som man måske kan fornemme – meget strengt på det at være homoseksuel, men tilbyder heldigvis hjælp til de vildledte, i form af deres C.H.O.P.S-program, der er en forkortelse for… "Changing Homosexuals into Ordinary People".

Ja, så er banen ligesom kridtet op. Som en del af programmet har Love God's Way Ministries opstillet en liste over de bands, man skal holde sig fra, hvis man vil undgå homoseksualitetens ufarbare vej. Den inkluderer Rufus Wainwright, Wilco, The Doors, Rolling Stones, Jay-Z, John Mayer, Red Hot Chili Peppers og mange mange andre.

Til gengæld har kirken også været så venlig at opstille en liste over "sikre" bands, og selv om den er betydeligt kortere, finder man alligevel navne som Evanescence, P.O.D og… Cyndi Lauper. Så har man hørt det med.

Hvorvidt Guds eget land har nået nye højder for graden af religiøs fanatisme, eller det hele blot er en veludført joke, må være op til læserne at vurdere.

Se de komplette lister her:

Gay Bands
Safe Bands

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA