x

Se Bruce Springsteen og Dave Grohl i kritiseret duet

Se Bruce Springsteen og Dave Grohl i kritiseret duet

Bruce Springsteen, Dave Grohl og Zac Brown optrådte med en coverversion af Creedence Clearwater Revivals "Fortunate Son" til "The Concert For Valor", hvor flere hundrede tusinde fans dukkede op ved Washington DC's National Mall. Du kan se, hvordan det gik i klippet nederst på siden.

Showet og den førnævnte optræden blev dog mødt med blandede reaktioner i både medier og mere privat. Flere konservative parter, såsom The Weekly Standard, satte spørgsmålstegn ved, hvorfor musikerne valgte at optræde med en anti-krigs-protestsang til en koncert, som var organiseret for at hylde dem, der frivilligt meldte sig til at kæmpe i Afghanistan og Irak. Flere borgere gav deres utilfredshed med sangvalget til kende gennem Twitter og andre sociale medier.

"The Concert For Valor" blev vist direkte på HBO og bød også på optrædener fra Eminem, The Black Keys, Metallica og Rihanna. Koncerten var arrangeret for at skabe opmærksomhed omkring veteran-supportgrupper, indsamle penge til velgørende veteranorganisationer og hædre de amerikanske tropper. Jennifer Hudson åbnede koncerten med "The Star Spangled Banner", hvorefter Barack Obama adresserede publikum gennem en videohilsen.

Se Springsteen og Grohl med "Fortunate Son" herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA