x

Def Leppard gæster Danmark

Def Leppard gæster Danmark

Def Leppard, som blev dannet tilbage i 1977, har offentliggjort, at de stadig brager derudad med deres rockklassikere, når de næste år optræder på Esbjerg Rock Festival. Festivalen løber af stablen den 29. og 30. maj i Vognsbølsparken, Esbjerg og bliver den 25. festival i rækken.

Bandet har solgt mere end 100 millioner albums globalt. De er kendte for numre som "Bringin' On The Heartbreak" fra 1981, "Pour Some Sugar On Me" fra 1987, "Let's Get Rocked" fra 1992 og mange flere. Rockgruppen består nu af fem medlemmer, som har været en del af gruppen siden 1992. Der har dog været få udskiftninger af bandmedlemmer forinden.

Joe Elliott er frontmand, mens Phil Collen samt Vivian Campbell er guitarister, Rick Savage er bassist, og Rick Allen spiller på trommer – med én arm, da han mistede den ene arm i en bilulykke i 1984.

Def Leppard udkom med deres seneste album "Song From The Sparkle Lounge" i 2008, som blev kaldt for "deres mest hårdt rockende album i 20 år" af GAFFAs Keld Rud. Her sammenligner anmelderen med gruppens tredje studiealbum "Pyromania" fra 1983, som var med til at give dem deres store gennembrud i USA. Læs anmeldelsen her og bedøm, om han var for hård med karaktererne.

I 1987 kom albummet "Hysteria", som skrev sig ind i rockhistorien og var kommercielt meget vellykket med mere end 20 millioner solgte album. Der var flere store hits fra albummet heriblandt "Love Bites", "Animal", "Rocket" og som nævnt "Pour Some Sugar On Me".

Rockgruppen har stadig masser af live-optrædener, og senest i år spillede Def Leppard og Kiss 42 koncerter i alt. 

Esbjerg Rock Festival kan som nævnt fejre 25. års jubilæum næste år og foregår som sagt den 29. og 30. maj. Festivalen har de sidste år været under udvikling, og ud over Energi Scenen er der koncerter i skoven, Eldoradoteltet samt flere temabarer og forskellige spisesteder.

Du kan finde yderligere oplsyninger om koncerten på Esbjerg Rock Festivals hjemmeside

 

Hør hittet "Pour Some Sugar On Me" fra 87'er albummet "Hysteria" i nedenstående video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA