x

Den finske fortæller Mirel Wagner til Danmark

Den finske fortæller Mirel Wagner til Danmark

Der er lagt op til storstilet dødedans i nedbarberet form, når finske Mirel Wagner gæster landet i april. Den unge sangskriver spiller den 18. marts på Ideal Bar i København og dagen efter på Dexter i Odense. Danmarksbesøget sker i kølvandet på Wagners andet album, "When the Cellar Children See the Light of Day", som udkom i august måned og fik en firstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder, Pelle Sonne Lohmann, der blandt andet skrev følgende:

"Igen er Wagners simple, trance-fremkaldende akustiske guitar et centralt aktiv, lige som det er tilfældet med hendes varmt forførende stemme, der denne gang har en anelse mere fylde og karakter end sidst. Lydbilledet er enkelte steder udvidet med sager som elektrisk guitar, cello og klaver, som alle er diskrete, men betydelige tilføjelser og ikke mindst vidnesbyrd om et vist mod, en vis eventyrlyst."

Mirel Wagner gæstede også Danmark i forbindelse med hendes selvbetitlede debutalbum. Her var koncerten henlagt til V58 i Aarhus, hvor GAFFA gav fem stjerner og blandt andet skrev:

"Sangene var alle skåret helt ind til benet, og den unge kvinde på scenen var dybt koncentreret med lukkede øjne og forførte os med de sørgelige historier i eminente indpakninger. At hun er en god sangskriver er selvfølgelig imponerende, men hun formår også at servere dem så forskelligt, at det aldrig bliver uvedkommende."

Der er lagt i kakkelovnen til en stor oplevelse, når Mirel Wagner spiller op til dans i april, kun bevæbnet med sin guitar og stærke sange. Billetter kan findes via vega.dk og dexter.dk

Varm op med "The Dirt":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA