x

Vandt du Supervoksen?

Vandt du Supervoksen?

Christina Rosendahls spillefilmsdebut, ungdomsfilmen “Supervoksen” fik masser af roser og lokkede biografgængere til i stor stil, da den fik premiere i august sidste år. Nu er filmen så kommet på dvd, den 13. februar, og i den forbindelse havde GAFFA fået en håndfuld dvd’er, som du kan vinde sammen med filmens fede soundtrack, der byder på stærke danske navne som Veto, Oh No Ono, Pato, Vincent Van Go Go og instruktørens søster Pernille Rosendahls første indspilning efter Swan Lee, hendes fortolkning af D-A-D’s klassiker ”Laugh ’N’ A Half”.

Konkurrencespørgsmålet følger nedenfor, men først lidt om filmen, som den præsenteres af filmselskabet:

”Rebekka, Claudia og Sofie går i 1.g. Selvom de er konfirmeret, mærker de dagligt, at de befinder sig et sted mellem at være barn og være voksen. Da de en dag i skolen har et projekt om overgangsritualer i andre kulturer, får Rebekka en idé. Hvorfor ikke tage sagen i egen hånd og lave sit eget overgangsritual? Sammen med veninderne laver hun derfor en spåkop – en flip-flapper af papir, hvor man ved at vælge en række tal når ind til en opgave. Den opgave, man får stillet, skal man løse, og når man har været igennem alle prøvelserne, vil man komme ud som et nyt og mere voksent menneske.

Ritualet med spåkoppen bliver indledningen til en oprørsk, hæsblæsende og vild weekend. De tre veninder udfordres seksuelt og tvinger hinanden til at overtræde en masse grænser, men måske er grænseoverskridende seksuelle oplevelser ikke den nemmeste vej til at lære sig selv at kende – og føle sig voksen?”

Rebekka, Claudia og Sofie spilles af henholdsvis Emma Leth, Amalie Lindegård og Cathrine Bjørn, alle tre ret ubeskrevne blade, om end Emma Leth og Amalie Lindegård tidligere har været med i kortfilm, mens Cathrine Bjørn her har sin debut. I filmen medvirker derudover blandt andre Sebastian Jessen (Kærlighed Ved Først Hik, Olsen Banden Junior med flere), Cyron Bjørn Melville (Menneskedyret, To Ryk Og En Aflevering, Forbrydelsen med flere), Charlotte Sieling (Rejseholdet, Taxa med flere) og Nicolai Coster Waldau og Lars Brygmann, som forhåbentlig ikke behøver nogen nærmere introduktion.

Tracklisten til soundtracket ser i øvrigt sådan ud:
01: Pernille Rosendahl – Laugh ‘N’ A Half
02: Veto – Can You See Anything?
03: Stereo Total – L’Amour Á 3
04: Camille Jones The Creeps (Asle’s Full Blown Creep Mix)
05: Vincent Van Go Go – We´ll See
06: Pato – Old Number Sixteen
07: Trolle & Siebenhaar – Sweet Dogs
08: Karen – På Det Beat
09: Oh No Ono – Keeping Warm In Cold Country
10: Veto – Nemesis, Babe
11: Vincent Van Go Go – Assembly Line
12: Vagn Luv – Filmscore Medley

Så vidt filmen og soundtracket. Her kommer så spørgsmålet, du skulle svare rigtigt på, hvis du ville deltage i konkurrencen om et sæt bestående af en dvd og et soundtrack. Og svaret er: Stjernekigger.

De heldige vindere, der modtager dvd + cd-sættet en af de nærmeste dage, er som følger. Tillykke!

Eva Stahlschmidt
2900 Hellerup

Morten F. Østergaard
8210 Århus V

Helle Justesen
6000 Kolding

Karsten Hallund
8800 Viborg

Heino Berthel
8660 Skanderborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA