x

Barbara Moleko giver flere koncerter

Barbara Moleko giver flere koncerter

Kom helt tæt på soulsangerinden Barbara Moleko, når hun giver en ekstrakoncert i Vega den 1. februar. Koncerten foregår akustisk og siddende. Billetterne blev revet væk til Molekos koncert, der afholdes i Store Vega den 25. januar, og derfor har hun nu annonceret denne ekstrakoncert.

Moleko har samtidig programsat endnu en koncert på sin akustiske januarturné, nemlig i Tivoli Friheden i Aarhus 15. januar.

Moleko har netop spillet til GAFFA Libary Sessions på Frederiksberg Hovedbibliotek, mere præcist den 10. november. Her interviewede GAFFAs Henrik Tuxen en glad og åbenhjertig Barbara Moleko, der lige nu er en af Danmarks mest succesfulde perfomere. Hun optrådte til en fyldt sal i bibliotekets rammer, hvor hun serverede hun udvalgte sange fra bagkataloget. Læs interviewet med sangerinden og se et billedgalleri fra aftenen her.

Du kan købe billetter til ekstrakoncerten med Barbara Moleko via Vegas hjemmeside.

I øvrigt kan du se frem til at møde den anmelderroste Tina Dickow, der gæster Biblioteket Frederiksberg den 2. december - midt i en udsolgt turné. Læs mere her.

Barbara Moleko drager på sin akustiske turné til januar og besøger følgende byer, hvor hun vil synge for et siddende publikum – og dermed vise en helt ny side af sig selv:

15. januar: Hermans, Tivoli Friheden, Århus

17. januar: Muzikhuset, Rønne

22. januar: Posten, Odense

23. januar: Skråen, Aalborg (få billetter)

24. januar: Værket, Randers

25. januar: Vega, København (udsolgt)

29. januar: Gimle, Roskilde

30. januar: Vejle Musikteater, Vejle

31. januar: Hotel Marienlyst, Helsingør

1. februar: Vega, København (ekstrakoncert)

Find billetter til disse koncerter via spillestedernes hjemmesider.

Se Barbara Moleko med nummeret "Klar Til Kærlighed" i nedenstående video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA