x

Vinnie Who er klar med ny video og turné

Vinnie Who er klar med ny video og turné

Ny single, ny musikvideo, nyt album og ikke mindst en danmarksturné. Man kan roligt sige at Vinnie Who ikke hviler på laurbærrene. Du kan se musikvideoen til den nye single "Seven" nederst på siden.  

Med debutalbummet "Then I Met You" fra 2010 og ep'en "A Step" fra 2011 samt det andet album "Midnight Special" fra 2013 er Vinnie Who kommet ganske langt. Tre P3's Uundgåelige på under et år i form af singlerne "What You Got Is Mine", "Remedy" og "Killerbee". Optræden til P3 Guld, på Roskilde Festival, Smukfest og en Europatour samt nomineringer til både DMA, P3 Guld, Zulu Awards og GAFFA-Prisen er bare nogle af de mange imponerende begivenheder og milepæle, Vinnie Who har oplevet gennem de første år af sin karriere.

Nu er Vinnie Who så gået i studiet for at færdiggøre sit tredie album. Udgangspunktet for Vinnie Whos musikalske univers har indtil videre været præget af disco-genren, men med den nye single "Seven" er det nye musikalske inspirationer, der har gjort sig gældende.

Vinnie Who siger selv:

"Mit nye album har en væsentlig anderledes lyd, end hvad jeg tidligere er kendt for. Efter "Midnight Special" fik jeg lyst tii at udforske andre musikalske genrer, og jeg har forsøgt at give totalt slip og lege så meget som muligt med sangene i studiet.

"Seven" var et af de første numre, som jeg skrev i mit nye studie, og da jeg spillede det for nogle besøgende i studiet, blev jeg mærkelig stolt af det. Den følelse får jeg ikke hver gang, og jeg kan ofte blive lidt utilpas og forlegen i den slags situationer. Men lige der vidste jeg, at jeg havde fundet lyden på mit nye album."

Den nye single "Seven" er en forløber for det nye album, der meget gerne skulle se dagens lys i foråret 2015.

Turnéplan:

09.04 TEMPLET LYNGBY. Kgs. Lyngby. 
10.04 KULTURMASKINEN. Odense. billetto.dk
11.04 KULISSELAGERET . Horsens. billetlugen.dk
16.04 HARDERS. Svendborg. billetten.dk
17.04 TRAIN. Aarhus. billetnet.dk
18.04 LILLE VEGA. København. billetlugen.dk

Se den nye musikvideo til den nye single "Seven" herunder: 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA