x

Se ny rå video med Dúné

Se ny rå video med Dúné

Det danske rockband Dúné har valgt at kaste sig ud i en lidt anden boldgade end musik. For bandet har nu lavet en samarbejde med det danske tøjfirma minimum, hvor de sammen lancerer en ny tøjkollektion i en kampagnevideo. Sangen til videoen hedder "Antidote".

Mattias Kolstrup, der står i spidsen for Dúné siger:

"For mig er vores musik og vores band et fartøj til noget større og mere. Det er en følelse. Det er en måde at leve sit liv på. Stil og tøj har udviklet sig til en refleksion over, hvilket menneske der gemmer sig under de simple klæder. Det er en manifestation af, hvem du er og, hvor du hører til."

Henrik Lehn, som er Head Designer for minimum Male udtaler, at Dúné passer godt til at vise den rå kollektion: 

"Dúné er et fedt rockband, og de har en fantastisk attitude på scenen. De er interessante for os at arbejde sammen med, fordi de har en god personlig stil, er progressive og interessante mennesker med kant. Det går godt i spænd med den mere rå side af minimum, som vi skruer op for med denne kollektion."

Rockmusikerne fra bandet kan også identificere sig med kollektionen, både når det gælder musikken og privatlivet: 

"Inspirationen til kollektionen er draget fra legender i rock'n'roll, post-punk og new wave - alle sammen genrer og stilarter, der har dannet skole for Dúné gennem årene. Vi bruger inspirationen i en moderne kontekst, der hylder tiden, der var, men peger fremad mod tiden, der kommer."

Dúné blev dannet i 2001 og udkom med deres seneste og tredje album "Wild Hearts" i 2013. GAFFAs Kristian Bach Petersen var imponeret og kvitterede med fem stjerner.

Drengene har turneret massivt de sidste syv år. De har blandt andet spillet på Roskilde Festival, Danmarks Smukkeste Festival under bøgetræerne i Skanderborg og på Northside Festival. Du kan se GAFFAs arkiv af live-anmeldelser her

Om dette nummer til kampagen peger i retningen af drengenes fremtidige musik er meget muligt, og vi venter i spænding på at høre mere nyt fra Dúne. Se videoen fra kollektionen nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA