x

Brandy indblandet i trafikulykke

Brandy indblandet i trafikulykke

Brandy, med efternavnet Norwood, kørte den 30. december i sin Land Rover på Interstate 405 i L.A., da trafikken pludselig sænkede farten. Hun nåede ikke at bremse i ordentlig tid og snittede bagenden på en Honda kørt af en kvinde ved navn Awatef Aboudihaj.

Aboudihajs bil ramte en anden bil og gled sidelæns ind i vejværnet i midterrabatten, hvor hun blev ramt af en ny bil med døden til følge. Aboudihaj, der arbejdede som tjener i L.A., var oprindeligt fra Morokko.

The California Highway Patrol (CHP) anbefalede i går, at Brandy bliver anklaget for uagtsomt manddrab for episoden. Los Angeles' anklagemyndighed undersøger i øjeblikket, om der er grundlag for en sådan sigtelse, men kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvornår en beslutning træffes.

Sigtelsen har en maksimum straf på et års fængsel og en bøde på 1000 dollar.

Der har været stille omkring Brandy, siden hun i 2004 udsendte det fremragende "Afrodisiac", der havde Timbaland som den primære producer, men Brandy skulle i øjeblikket være i gang med at lægge sidst hånd på sit kommende album.

Produktionen er denne gang lagt i hænderne på erfarne folk som Rodney "Darkchild" Jerkins, The Neptunes, Bryce Wilson, Tim & Bob og Wyldcard, og albummet ventes klar i slutningen af 2007.

GAFFA.dk følger sagen om Brandy.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA