x

Gæt navne til Roskilde Festival 2015

Gæt navne til Roskilde Festival 2015

Roskilde Festival har lavet en lidt anderledes service for gæsterne – eller skulle man kalde det en gætteleg på en visuel gåtur. De har brugt teknologien Googles Street View-tjeneste, hvor 2400 billeder fra dette års Roskilde Festival er sat sammen. Her kan man opleve eller genopleve festivalpladsen, eksempelvis scenerne og campingområderne ud fra sammensatte billeder fra dette års Roskilde Festival.

"Vi elsker at lege med teknologien, og den her street view-oplevelse og sammenblandingen af fotos, film og lyd er en af de mere legesyge måder at genskabe festivaloplevelsen på. Og så kan vi for en gangs skyld lade alle komme en tur op på Orange Scene og mærke det sus i maven, som de optrædende ofte har," udtaler Roskilde festivals talskvinde Christina Bilde. 

På gåturen er der lagt ledetråde ud undervejs, der er markeret med et spørgsmålstegn-ikon, som du kan klikke på og læse om. Du kan derefter komme videre til et debatforum, hvor du kan diskutere med andre Roskilde Festival-gæster, hvad du tror, teaseren betyder. 

Derudover kan du genopleve nogle af begivenhederne, heriblandt MØs optræden med "Don't Wanna Dance" på Arena Stage i form af et YouTube-klip med koncerten. Men gættelegen er ikke helt let, så det er med at holde tungen lige i munden.

Det foregår næsten som et orienteringsløb med ti poster, der er lagt ud, hvor du kan forsøge at gennemskue, hvilke musikoffentliggørelser der vil komme på Roskilde Festival 2015. Disse vil blive afsløret i næste uge, så nu kan du varme op med denne visuelle gåtur.

Indtil nu har Roskilde Festival afsløret flere navner herunder et stort hovednavn i form af selveste Pharrell Williams. Derudover kommer Suspekt, Mew, Lamb of God og flere andre. GAFFA vil holde stærkt øje med offentliggørelsen af de kommende navne til Roskilde Festival 2015, som kommer i næste uge. Indtil da kan du underholde dig med at prøve denne visuelle gåtur og måske gætte dig til, hvem navnene kunne være via linket her.

Se MØ live på Roskilde 2014 med nummeret "I Don't Wanna Dance" i nedenstående video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA