x

Rockband kører mand ihjel

Rockband kører mand ihjel

Det var en aldeles trist episode, der udspillede sig for øjnene af det amerikanske punkband Dropkick Murphys, da de søndag var på vej til lufthavnen i deres tourbus. Trist var det i sig selv, at bussen var på vej til lufthavnen, fordi et af bandmedlemmerne skulle flyve hjem til begravelse, men vejen dertil var ikke just problemfri.

"Omkring klokken tre om natten var vi involveret i en fatal og tragisk ulykke, da en fodgænger pludselig løb ud på vejen og ud foran vores bus. Politiet tror, at der er tale om selvmord," skriver bandet på deres Facebook-side.

Navnet på den omkomne er netop offentliggjort på Dropkick Murphys hjemmeside, og han er blevet identificeret som Dalton Lane Clark. Familien til den afdøde har siden udtalt til Boston Globe, at de ikke er af den opfattelse, at handlingen var med selvmord som hensigt.

Den tragiske ulykke har haft konsekvenser for både bandmedlemmer og bussens chauffør. Bandet har måttet aflyse en koncert på grund af den totalskadede tourbus, og chaufføren er i chok. Ikke at forglemme sorgen blandt den påkørtes familie og venner.

"Lige så meget som det smerter os at aflyse, vil vi gerne stoppe op og mindes den mand, som mistede livet. Husk at mindes ham og den familie, han muligvis har haft, i jeres bønner," kondolerer bandet i beskeden.

Familien siger følgende til Boston Globe i et telefoninterview. "Dalton var elsket og elskede tilbage af hele sit hjerte og var glad for livet og hans familie. Vores sympati går ud til Dropkicks Murphys' bandmedlemmer og buschaufføren, der var involveret."

På bandets officielle hjemmeside opfordrer de deres fans til at donere penge til den afdødes familie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA