x

Eminem går over stregen

Eminem går over stregen

Den amerikanske rapper Eminem har aldrig været bange for at slynge en provokation ud over sine læbers gærde. Nu er han imidlertid gået over stregen i nummeret "Vegas", hvor han truer med at voldtage sin musikalske kollega Iggy Azalea. Det er ikke gået Azaleas opmærksomhed forbi, og hun har taget til genmæle på de sociale medier. Det skriver Ekstra Bladet.

"Pak det lort væk, Iggy, du kommer til at blæse i voldtægtsfløjten efter mig," rapper Eminem i "Vegas". Iggy Azalea er dog ikke den eneste berømthed, som Eminem har den lyriske økse ude efter i nummeret. Også Robin Williams, der på tragisk vis begik selvmord tidligere på året, langer den hidsige rapper ud efter. Kurt Cobain får også én over nakken - kan man kalde en "no brainer" for en "cobainer"? 

Nogle ville vel sige, at det er Eminem, når han er bedst, at det er en typisk roasting, som ikke skal tages så tungt. Iggy Azalea ser dog anderledes på det, og hun føler sig ikke beæret over, at amerikaneren har fundet hende værdig til en sviner og kobler det i stedet til ligestillingsdebatten. " Jeg er træt af trenden i underholdningsbranchen om, at gamle mænd skal true unge kvinder. Jeg er meget mere interesseret i den trend, hvor unge kvinder tjener en masse penge," skriver den 24-årige australier på Twitter. Og tilføjer: "Truslerne er specielt akavede, fordi min 14-årige lillebror er kæmpe fan af Eminem. Og nu har han altså udtalt, at han gerne vil voldtage mig. Flot!".

Iggy Azalea udkom med sin debut, "The New Classic", i april. Den faldt dog ikke i GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr smag. Hun vurderede, at rapperen stadig manglede nogle rigtige hits og kvitterede efterfølgende med to stjerner og skrev: "Azalea kan egentlig godt rappe, hun har bare slet ikke fundet sine ben og sin stil endnu. Musikalsk er der langt mellem snapsene, og det er som om ønsket om at få et hit er større end at skabe en Azalea-stil."

Er Eminem bare Eminem, eller burde han lære lidt om takt og tone? Døm selv her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA