x

Hannah Schneider: Det lytter jeg til lige nu

Hannah Schneider: Det lytter jeg til lige nu

Hannah Schneider er aktuel med sit tredje album, "Red Lines", som for nylig fik fire pæne stjerner af GAFFAs anmeldelser Nanna Jenner Jensen under overskriften Schneider balancerer mellem det sfæriske og P4-poppen. I den anledning har vi bedt hende lave en playliste med 10 sange, hun lytter til lige nu. Hør playlisten nedenfor på Spotify eller WiMP.

Beach House – Zebra

Jeg er helt afhængig af den sang. Jeg hører den flere gange om ugen. Den har noget privat og personligt over sig og er nærmest blevet mit soundtrack til at gå rundt derhjemme.

El May – Diamonds, Girl

Jeg spillede en showcase med hende i London, hvor vi sang denne her sammen. Det er nærmest en moderne gang catchy girl power. Helt forrygende!

Tame Impala – Feels Like We Only Go Backwards

Et vildt optursagtigt nummer, der fuldstændig trækker tæppet væk under mig med sine mange akkordskift og smittende væsen.

Yael Naïm – River

Jeg føler mig helt hensat til Paris, når jeg hører denne her. Meget charmerende stemme og produktion. Hun er vildt fed.

Damon Albarn – Mr. Tembo

Han er jo min helt store helt, og hans koncert på Roskilde var fantastisk! Han er en helt unik musiker, og så har jeg alle dage været forelsket i ham, haha!

Blonde Redhead – 23

Med det her nummer gik det op for mig, hvor fedt et band, det er. Det har en fantastisk underspillet energi.

Hymns From Nineveh – Anywhere With You

Jeg har skrevet meget sammen med Jonas, og han er en fed sangskriver. Han har jo internationalt format, og han kan både overraske og få én til at føle sig hjemme i sine varme sange.

Joni Mitchell – A Case Of You

Det er måske det nummer, jeg har hørt allermest i hele mit liv. Noget af det mest rørende sangskrivning nogensinde – og tidløst.

Readymade FC – Touch Command

Jeg har flippet totalt over det her nummer. Det er helt vildt – ikke synth-pop, men det rykker stadig.

James Blake – Retrograde

Han overrasker mig hver gang, samtidig med at han formår at lyde som sig selv. Og så har han bragt den lækre soul-lyd tilbage i tidens musik.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA