x

Ny musikvideo: Beyoncé i hjemmelavet danse-flip

Ny musikvideo: Beyoncé i hjemmelavet danse-flip

Beyoncé forbereder sig på at genudgive en opgraderet udgave sit hit-album fra sidste år, det selvbetitlede "Beyoncé", den 24. november, og i den anledning har hun en ny musikvideo på gaden. Det drejer sig om det splinternye nummer "7/11", og du kan se den her forneden.

Tidligere på måneden blev det lækket, at Beyoncé havde et album under opsejling. Amazon UK afslørede på sin hjemmeside, at et nyt Beyoncé-projekt ville ramme butikkerne og være tilgængeligt fra den 24. november.

Det nye projekt vil ifølge Amazon ligesom forgængeren være navngivet "Beyoncé". Ifølge de lækkede dokumentar vil det nye album udkomme som en deluxe-udgave, der indeholder sidste års overraskelsesalbum sammen med det nye projekt. Alt i alt skulle det bestå af to nye numre og udkomme som dobbelt-cd og dobbelt-dvd.

"7/11" er det første ud af to nye numre. Det rygtes, at sangen vil ramme radiobølgerne dagen efter udgivelsen, altså den 25. november. Vi kan dog allerede nu nyde musikvideoen, som med sit lettere hjemmelavede præg virker charmerende i forhold til de lidt mere big budget-videoer, som Beyoncé oftest medvirker i.

I musikvideoen demonstrerer Beyoncé, at hun har styr på koregrafien. Og hvorfor skulle man i det hele taget også rydde op på sit hotelværelse, når man i stedet kan kaste hænderne op i luften?

"Beyoncé" udkom overraskende i december sidste år og tog alle på sengen. Ikke blot var der tale om et uanmeldt udspil, men kvalitetsmæssigt levede det også mere end op til den hype, der kom i kølevandet på den hemmelighedsfulde udgivelsesstrategi. GAFFAs Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner under overskriften: "Glædelig B-Day! En uanmeldt juleoverraskelse fra Queen B i topform."

Dans med Beyoncé her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA