x

Ny musikvideo: MALMÖ i ét med naturens fylde

Ny musikvideo: MALMÖ i ét med naturens fylde

MALMÖ, bestående af Asker Jakobsen og Maria Malmø, er klar med deres første musikvideo. Det drejer sig om det eftertænksomme nummer, "Time & Tide Waits For No Man" fra debut-EP'en af samme navn. Du kan se den her forneden.

Duoens første single "Time And Tide Waits For No Man", balancerer mellem en fyldighed og melodisk sans, med en spinkel instrumentering som modpol. Lyden centreres omkring den skrøbelige klarhed i Maria Malmøs vokal, som blidt fortæller dig om tiden og tidevandets nådesløse cirkulation, rejsen fra barnets forundring til voksenlivets bekymring, og naturen i al sin pragt og helhed. Det organiske lydbillede er også flot afspejlet i musikvideoen.

I anledning af release af MALMÖs første single "Time & Tide Waits For No Man" afholder duoen en intim huskoncert i eget hjem. Det kommer derfor til at foregå i landkollektivet Land.skab på Djursland. Koncerten varer 40 min, hvorefter der vil være en forfriskning og mulighed for at tale med kunstnerne samt købe debut-EP'en. Læs mere her.

Se "Time & Tide Waits For No Man" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA