x

Jazz på Oslobåden til sommer

Jazz på Oslobåden til sommer

Sidste år varmede DFDS Seaways op til Copenhagen Jazz Festival ved at afholde koncerter med kendte jazzorkestre om bord på Oslobåden i ugen op til festivalen. Nu udvides samarbejdet til at omfatte koncerter, som finder sted både før, under og efter festivalen, og som er del af Copenhagen Jazz Festival 2007.

I marts offentliggøres programmet for festivalen, og dermed også navnene på de optrædende på båden. Der er tale om musikoplevelser fuldt ud på højde med DFDS Seaways’ jazzprogram i 2006, hvor blandt andet Cæcilie Norby, Caroline Henderson, Jacob Fischer og Hugo Rasmussen optrådte for Oslobådens passagerer.

Festivalleder for Copenhagen Jazz Festival, Signe Lopdrup, udtaler:

”Samarbejdet med DFDS Seaways fungerede så godt i 2006, at Copenhagen Jazz Festival har valgt at fortsætte og udbygge samarbejdet i 2007. Jazzkunstnerne var meget tilfredse med koncertforholdene om bord på skibet og synes, det var spændende at optræde i de utraditionelle rammer.”

I løbet af sommermånederne kommer i alt ni jazzorkestre til at spille om bord på Oslobåden, der med sit maritime miljø byder på anderledes og stemningsfulde koncertomgivelser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA