x

Se Pharrell og Cara Delevingne synge duet i ny Chanel-film

Se Pharrell og Cara Delevingne synge duet i ny Chanel-film

Den tyske modeskaber Karl Lagerfeld har gennem en ny teaser netop afsløret flere detaljer fra sin kommende Chanel-Film. Den nye film er blevet døbt "Reincarnation" og handler om historien bag den ikoniske Chanel-jakke. Du kan få en udsøgt forsmag på filmen nederst på siden.

Hovedrollerne i filmen spilles blandt andet af supermodellen Cara Delevingne og hitmageren Pharrell Williams, som begge må siges at have en god fingerspidsfornemmelse for, hvad der rører sig inden for modebranchen. Pharrell Williams dikterer sågar ofte, hvad der er smart at trække i og sprænger også nogle gange rammerne for, hvad man forventede kunne være smart. Manden, der i tide og utide bærer sin overdimensionerede hat har 4,1 millioner følgere på Instagram. Cara Delevingne har intet mindre end 8,3 millioner følgere på samme medie, der holder øje med, hvad hun iklæder sig.

Ud fra et kommercielt rationale må man sige, at Karl Lagerfeld har skudt papegøjen, og matchet bliver kun bedre af, at Pharrell rent faktisk også kan synge. I filmen synger parret duet i sangen "CC The World", som er skrevet af Pharrell selv. Som konsekvens af teaserens beskedne 38 sekunder lange klip er det svært at vurdere, om Cara Delevingne deler Pharrells musikalske talent, men det må tiden vise.

I den kommende film vil handlingen kredse om Gabrielle Chanel, spillet af Geraldine Chaplin, som er på ferie i Salzburg i Østrig, hvor hun bliver inspireret af den smukke Chanel-jakke, som hotellets elevatorfører har på. Elevatorføreren er spillet af Pharrell Williams. Gabrielle Chanel drømmer efterfølgende, at elevatorføreren bliver reinkarneret som den tidligere hersker af Østrig, Franz Joseph, mens supermodellen Cara Delevingne spiller rollen som hans kone, kejserinde Elisabeth.

Filmen udkommer i fuld længde i næste uge. Indtil da kan du bruge ventetiden på at nyde Williams og Delevingnes duet herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA