x

Jungle gæster Danmark igen

Jungle gæster Danmark igen

London-bandet Jungle, bestående af Tom McFarland og Josh Lloyd-Watson, som har været venner siden, de bare var ni år, har offentliggjort en ny koncert i Danmark torsdag den 19. marts. Koncerten med funky 70'er-lyd og elektrosoul-sange bliver på spillestedet Train i Aarhus. Bandet gav 16. november koncert i Store Vega i København.

Det funky electrosoul-band havde opstart først i 2013, men formåede at holde deres ansigter og navne skjulte for offentligheden indtil oktober 2013. Siden bandet trådte ud af skyggerne, har deres groovy 70'er-lyd fået dem omtalt i stort set alle hjemlandets musikmedier, og GAFFA havde også duoen på listen over udenlandske navne, der bliver store i 2014.

Jungle udgav deres debutalbum "Jungle" i juli 2014, et album, som af GAFFAs anmelder Simon Nathanael fik fem stjerner og følgende ord med på vejen: "…nærmest øjeblikkeligt hypnotiserer sjælen og sætter omverdenen ned i slowmotion." GAFFAs anmelder afslutter med: "Det her er ganske tæt på at være et mesterværk." Læs hele anmeldelsen her.

Jungles koncert er sat til kl. 20.00, og dørene slåes op en time før. Forsalget starter den 28. november og du kan købe billetter på Trains hjemmeside her.

Se musikvideoen til Jungles "Platoon":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA