x

Roskilde Festival offentliggør endnu et navn

Roskilde Festival offentliggør endnu et navn

Den danske elektroniske trio Av Av Av bestående af producerne Eloq, Unkwon og DJ E.D.D.E.H. er netop blevet offentliggjort via Roskilde Festivals officielle app. Offentliggørelsen af Av Av Av er opvarmning til afsløringen af 20 nye navne til næste festival i morgen.

GruppenAv Av Av spillede deres første live-show til Sound of Copenhagen i DR Radiohuset for kun lidt over en måned siden, og deres track "All Good" har allerede genereret over 100.000 afspilninger på Soundcloud, så Av Av Av er først lige begyndt. Når trioen leverer deres show på næste års Roskilde Festival, skulle deres debutalbum gerne være på gaden. Nu har du chancen for at følge deres tur op fra undergrunden.

Den unge producer Eloq, alias Søs Fengers søn August Fenger, er en af bagmændene bag flere danske navnes succes, da han har produceret Cheff Records' tidlige tracks, en række nye Hukaos-hits, samtidig med at han laver elektronisk musik på egen hånd. Eloq siger følgende i forbindelse med offentliggørelsen:

"Vi har alle tre spillet på festivalen før med vores egen musik og haft en masse fantastiske oplevelser med det. Nu har vi arbejdet på Av Av Av i over et år, og derfor glæder vi os til at komme tilbage og endelig vise det frem live på Roskilde Festival."

Roskilde Festival melder, at 20 nye navne inklusive Av Av Av offentliggøres i morgen torsdag klokken 10.00. Der er tale om kunstnere fra hele genrekortet, som du bør forvente at finde på Roskilde Festival. Og ja, der er også navne fra toppen af plakaten.

Hør Av Av Av med nummeret "All Good" herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA