x

Jacob Bellens forlænger turné

Jacob Bellens forlænger turné

Jacob Bellens er albumaktuel med "My Convictions", der udkom den 22. september i år. I den anledning har sangeren annonceret en opfølgende turné rundt i det danske land i starten af næste år. Du kan se turnéplanen med de nye datoer.

Bellens er blandt andet kendt for temasangen "The Words" bag serien "Dicte" med Iben Hjejle i hovedrollen. Om sit seneste album siger han:

"My Convictions er en plade, jeg har haft lyst til at lave i mange år, men først har haft overblikket til at skabe nu. Det har været hensigten at kommunikere mit udtryk så rent, tydeligt og 1:1 som det pt. er mig muligt. Tekstuniverset er, for visse af sangenes vedkommende, mere personligt, mere letfatteligt end hidtil og melodierne er lysere, mere simple og nok mere ligetil, end de før har været."

GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann var da også temmelig imponeret over albummet og kvitterede med fire stjerner.

Jacob Bellens har også offentliggjort opvarmer til koncerterne. På optrædenerne fra den 9. til den 24. januar bliver Nils Gröndahl manden, som skal varme op. Nils Gröndahl er en af de bærende kræfter i Under Byen og har for nylig udsendt sit første fuldlængde-soloudspil, "Endlos Routinen". 

Opvarming til koncerterne 29. januar til 1. februar bliver lokale bands, mens opvarmningen den 22. januar i Koncertsalen i DR Koncerthuset bliver Michael Møller (Moi Caprice, The Mountains). Jacob Bellens udtaler følgende i forbindelse med sidste opvarmningsnavn:

''Jeg har lyttet en del på Michaels plader derhjemme og har kendt ham i mange år. Vi har lavet en del forskelligartet musik hver især, siden vi lærte hinanden at kende, og jeg er med tiden gået hen og blevet meget glad for hans måde at skrive på og hans generelle udtryk. Jeg glæder mig til at dele scene med ham, og jeg ved, at det bliver godt. Jeg tror oven i købet, min kæreste kommer ind og hører mig, nu hvor Michael er på programmet…'' 

Billetterne kan købes via GAFFA Live, og du kan se turnéplanen herunder:

9/1 Vejle, Bygningen

10/1 Aarhus, Train

15/1 Odense, Dexter

16/1 Aalborg, Skraaen

17/1 Helsingør, Kulturværftet

22/1 København, DR Koncertsalen

23/1 Herning, Fermaten

24/1 Sønderborg, Sønderborghus

25/1 Vordingborg, Stars

Nye datoer (som trio: Bellens + Jakob Høyer + Jakob Falgren)

29/1 Aabenraa, Nygadehuset

30/1 Bjerringbro, Gudenåhuset

31/1 Esbjerg, Huset

1/2 Fredericia, Det Bruunske Pakhus

Jacob Bellens og Michael Møller mødtes for nylig i Sauna-studiet for at indspille et cover af Blurs "Out of Time" til DR's "Version 2"-sessions. Se, hvordan det gik her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA