x

Mød Jokeren i det nye GAFFA

Mød Jokeren i det nye GAFFA

NB: Hesten på forsidebilledet er ikke slagtet til formålet. Det var en hest, der i forvejen skulle lade livet til slagtning.

GAFFAs decembernummer er netop kommet på gaden. Hele 100 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Jokeren, dansk raps godfather, der er tilbage i rollen som rapper efter fem år med sideprojekter. Vi bringer et indgående interview med ham om blandt andet at leve på kanten, om albumtitlen "Dansker" og om at være far.

AC/DC er tilbage med deres første album i seks år. Vi har mødt veteranrockerne, der for tiden oplever stor turbulens med mordtrusselsigtelsen mod trommeslager Phil Rudd og demens hos den nu forhenværende guitarist Malcolm Young – men de øvrige medlemmer rocker videre efter mere end 40 år.

Der er røre i det danske festivallandskab. Tinderbox Festival har meldt sin ankomst, og det har fået konkurrenter som Roskilde og Smukfest til at reagere offensivt. Vi fortælller historien om fyrtøjet, der tændte en ild.

Musikåret 2014 lakker mod enden. Vi fortæller om alle årets højdepunkter og visse lavpunkter – U2, Rolling Stones, Justin Bieber, Kate Bush, Chuck Berry og mange flere, ligesom vi kårer årets fjols i musikverdenen. Hvem mon det er?

Oh Land har også i 2014 rejst verden rundt. Vi har fået lov at kigge med i hendes private fotoalbum.

Smashing Pumpkins er tilbage, og bandleder Billy Corgan er for en gangs skyld ikke længere vred – men han har stadig noget interessant at sige. Både musikalsk og interviewmæssigt.

Du kan også møde Scarlet Pleasure, Sam Amidon og Nico & Vinz svare på læsernes spørgsmål, læs om julekalenderaktuelle Patricia Schumanns musiksmag, finde gode julegavetips og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Rigtig god fornøjelse med decemberudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA