x

Creed-sanger har alvorlige pengeproblemer

Creed-sanger har alvorlige pengeproblemer

Bandet Creed var store i slut-90'erne og start-00'erne og har solgt omkring 30 millioner albummer i USA, men i dag ser den økonomiske situation for sangeren Scott Stapp ikke lovende ud. Han er nemlig blevet afsløret som "pengeløs" og bor nu i en billig ferielejlighed. Det fremkom tidligere af sangerens egen Facebook-side, hvor han havde delt en 15 minutters lang video med titlen "Public Statement #1". Videoen er dog nu slettet, men Stapp har udtalt sig til Rolling Stone om videoen:

"For omkring otte uger siden begyndte jeg en revision, ikke kun af mit pladeselskab, men også mine personlige finanser," siger Stapp. "I løbet af denne revision blev en masse ting afsløret. En masse penge var blevet stjålet fra mig, royalties var ikke betalt, og det var der, helvede brød løs."

Stapp fortalte desuden, at han for nylig boede i sin lastbil uden at have hverken penge på lommen eller mad og benzin. Tidligere på ugen meddelte mediet Miami Herald, at Creed-forsangerens kone Jaclyn Stapp, tidligere vinder af Miss USA, søgte om skilsmisse og ønskede fuld forældremyndighed over parrets tre børn. I Jaclyns ansøgning afslørede hun sms'er fra Scott Stapp, som indeholdt ordene:

- "Jeg kommer til at få dig, din satan og børnene. Ingen nåde. Du ved, hvordan det vil ende. Gud skabte dig, og nu stopper Gud dig."

- "Wells Fargo arbejder med mine kontoproblemer. Jeg har ingen benzin. Har ikke spist hele dagen. Jeg har spurgt efter 1000 dollar, så jeg ikke vælter om af underernæring."

- "Det ville ikke undre mig, hvis CIA står bag Anonyme Alkoholikere."

I skilsmissepapirerne fremgår det, at Stapp har taget stoffer – ud fra konens udtalelse.

Bandet blev opløst i 2004, men blev genforenet i 2009 og udgav deres seneste album "Full Circle" i 2009. Tre af medlemmerne, dog ikke Scott Stapp, er nu med i bandet Alter Bridge, som blev dannet i 2004.

Se Creed med nummeret "Bullets" fra 2009 i nedenstående video:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA