x

Smukfest klar med første navn og billetsalg

Smukfest klar med første navn og billetsalg

Smukfest præsenterer den hollandske dj og musikproducer Hardwell som første navn, der skal optræde under bøgeskovens træer i 2015. For andet år i træk er han nummer et på det britiske magasin DJ Magazines liste over de 100 mest populære dj's i verden. Samlet set har 2014 også været et godt år for Hardwell.

Hardwell bevæger sig inden for genren house herunder progressiv og electro house. Han nævner selv 10 års jubilæet på Tomorrowland Festivalen, der foregik i Belgien, som et af årets højdepunkterne, sammen med gigs på blandt andet Ultra i Miami, Mysteryland i Amsterdam, EDC i Las Vegas, Creamfields i UK og Future Music Festival i Australien.

Hardwell har været altså været vidt omkring i verden dette år – og har sideløbende arbejdet på sit debutalbum, der udkommer i løbet af 2015.

På mandag den 1. december kl. 10.00 starter salget af partoutbilletter til Smukfest 2015. Du kan få flere informationer om billetsalget løbende på Smukfests hjemmeside.

Hardwell står blandt andet bag sangene "Call Me a Spaceman", "Apollo" og "Young Again". Sidstnævnte nummer er fra i år og er lavet med sangeren Chris Jones.

Du kan lade op til Smukfest og høre nummeret "Young Again" i nedenstående video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA