x

Dizzy Mizz Lizzy giver endnu en festivalkoncert

Dizzy Mizz Lizzy giver endnu en festivalkoncert

Nibe Festival har i dag offentliggjort et nyt navn til næste års festival – nemlig Dizzy Mizz Lizzy. Bandet meddelte i sidste måned, at de bliver gendannet næste år til en forårsturné, til stor glæde for deres mange fans, der reagerede med at købe stort set alle billetter den første dag, og flere ekstrakoncerter blev arrangeret. Siden har de offentliggjort flere sommerkoncerter, senest Jelling Musikfestival og som nævnt Nibe, også kendt som Den Lille Fede.

Det er nu 18 år siden, at bandet udgav ny musik, men i oktober offentliggjorde gruppen, at de har været i studiet og indspille nye sange, som bliver spillet live i 2015 og formodentlig udkommer i et eller andet format.

Det er ikke første gang siden opløsningen i 1998, at Dizzy Mizz Lizzy turnerer, for i efteråret 2009 overraskede bandet ved at offentliggøre seks koncerter i 2010. Billetterne blev revet væk på få minutter, og inden 2010 var omme, havde bandet givet mere end 50 koncerter i Danmark og Japan. Herunder også en koncert på Nibe Festival, som bandet ligeledes spillede på i 1996, og deres besøg til sommer bliver altså deres tredje på festivalen.

Tidligere på ugen har Dizzy Mizz Lizzy offentligjort koncerter i Sdr. Anlæg i Herning 27. juni (billetsalg begynder 1. december), og de har også for nylig annonceret, at de giver koncert i Mølleparken i Sønderborg 15. august (med Dúné, billetsalget er i gang). Deres forårsturné, som de bekendtgjorde i oktober, er helt udsolgt bortset fra den senere tilføjede koncert 18. april på Panteren i Vordingborg.

Billetter til årets Nibe Festival sælges via billetlugen.dk og nibefestival.dk. Det er både muligt at købe dagsbilletter samt 3-dags- og 4-dagsbilletter til de fire dage, som afvikles 1.-4. juli 2015

Se Dizzy Mizz Lizzy på Roskilde Festival 2010:

 

 

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA