x

Hør Mercury Prize-vinderne Young Fathers' nye sang

Hør Mercury Prize-vinderne Young Fathers' nye sang

 Den skotske hiphop-gruppe Young Fathers vandt i oktober dette års Barclaycard Mercury Prize for deres debutalbum "Dead". Barclaycard Mercury Prize gives til og hædrer det bedste britiske album i det seneste år. Her vandt Young Fathers over navne som FKA Twigs, Damon Albarn, Bombay Bicycle Club, Anna Calvi og mange andre. Nu er de håbefulde unge rappere klar med den spritnye single "Soon Come Soon", som du kan høre nederst på siden.

"Vi har et job, vi skal udføre, og det job er at blive ved med at skabe. Ideerne flyder, vi har optaget nogle på vores telefoner og vi har masser af ideer i vores notesbøger," forklarer Kayus Bankhole fra gruppen til NME omkring deres nye musik og tilføjer: "Der er ingen grænser for mulighederne. Vi vil aldrig lave det samme album to gange, det er en synd. Vi tager det som det kommer og ingen dage er de samme."

Den skotske trio har da også noget, de skal leve op til i kølvandet fra succesen til Mercury Prize-uddelingen.

Barclaycard Mercury Prize er en årlig pris, som uddeles til årets bedste album fra England eller Irland. Prisen blev oprettet tilbage i 1992 som et alternativ til Brit Awards, hvor den dengang blev tildelt Primal Scream for deres album "Screamadelica"

Prisen uddeles og vinderen udvælges af et rutineret panel af musikkritikere og personer i musikbranchen. Sidste års vinder var James Blake, og tidligere vindere har blandt andre været navne som the xx, Arctic Monkeys og Franz Ferdinand.

Young Fathers er nu en del af det fornemme selskab og har netop udgivet sangen "Soon Come Soon", som du kan høre her.

Hør Young Fathers med "Get Up" fra vinderalbummet "Dead" herunder. 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA