x

Nickelback kommer til Danmark

Nickelback kommer til Danmark

I forlængelse af udgivelsen af deres ottende studiealbum "No Fixed Address" tager det multi-platin-sælgende rockband Nickelback på en massiv turné i 2015. "No Fixed Address"-turnéen er Nickelbacks tiende verdensturné, hvor bandet til efteråret besøger ikke mindre end 31 byer i Europa. Bandet starter i Helsinki 30. september og slutter på Wembley, SSE Arena den 25. november, og midtvejs, den 5. oktober, kommer de populære canadiere til Jyske Bank Boxen i Herning for første gang. 

Siden bandets begyndelse i 1996 har Nickelback cementeret sig som et af de mest kommercielt succesfulde navne i de seneste to årtier. Gruppens salg på verdensplan overstiger 50 millioner enheder, og konsoliderer deres status som det næstbedst sælgende udenlandske navn i USA i det 21. århundrede, kun overgået af The Beatles. Deres megahit "How You Remind Me" er kåret som Billboards "Top Rock Song of the Decade". Blandt alle disse anerkendelser er de også blevet kronet som Billboards "Top Rock Group of the Decade". Undervejs har de modtaget ni Grammy Award-nomineringer, tre American Music Awards, en World Music Award, People's Choice Award, 12 Juno Awards og er blevet optaget i Canadas Walk of Fame.

I Danmark var efterspørgslen på Nickelback-billetter til den udsolgte koncert i Falkoner Salen i september 2012 på mere end dobbelt så mange billetter end kapaciteten. Sidste år i november kunne de danske fans derfor opleve dem i et pakket Forum. 

Nu får Herning og Jyske Bank Boksen æren af at huse de verdenskendte rockdrenge. Billetsalget starter mandag 8. december kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk

Hør Nickelback med nummeret "Never Gonna Be Alone" herunder. 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA