x

Hør et uhørt solonummer af Dave Grohl

Hør et uhørt solonummer af Dave Grohl

Et solonummer af Dave Grohl, der er lavet inden gruppen Foo Fighters startede karrieren, er nu tilgængeligt. Det hedder "Hooker On The Street". Sangen er en ud af 40 indspilninger, som Grohl tidligere har lavet på egen hånd.

Sangen blev offentliggjort af produceren Barrett Jones som en del af Foo Fighters' musikdokumentar "Sonic Highways". Dokumentaren viser indspilningsprocessen af bandets nyeste album med samme navn, som udkom i november i år. Det er indspillet i otte forskellige studier spredt over hele USA. Albummet fik i øvrigt flotte karakterer af læserene og GAFFAs anmelder.

I en episode fra serien "Sonic Highways", hvor bandet var i byen Seattle, bekræftede producer Barett Jones, at Grohl skrev over 40 sange i løbet af de sidste dage med Nirvana, som han var trommeslager i. Nirvana gik i opløsning i 1994 efter sanger og guitarist Kurt Cobains død, og i 1995 dannede Dave Grohl Foo Fighters. Nummeret "Hooker On The Street" var et af de 40 numre, og det kan nu høres for første gang.

Foo Fighters er et af de største rockbands på musikscenen i disse år. I forbindelse med udgivelsen af det nye album for nylig fangede GAFFAs Henrik Tuxen guitaristerne fra bandet og lavede et interview, som du kan læse her.

Hør nummeret "Hooker On The Street" i nedenstående klip:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA