x

Fuglene kvidrer før Tina Dickow til GAFFA Library Sessions

Fuglene kvidrer før Tina Dickow til GAFFA Library Sessions

 
Hvis du har været til GAFFA Library Session på Biblioteket Frederiksberg her i efteråret, er du blevet mødt i foyeren med klange fra ukulele, akustisk bas og fine kvindelige vokalharmonier. Det kan du også i aften, hvis du har billetter til det nu udsolgte arrangement.
 
Vi taler Nadja, Asger og Signe alias Birds Happen, der efter eget udsagn spiller selvkomponeret nordisk indie-pop. Publikum har haft det store smil fremme af lige dele begejstring og overraskelse. Nadja fortæller, at sympatien har været gensidig:
 
– Der har været virkelig god stemning, og publikum har passet rigtigt godt til os. Mennesker, der er kommet for at lytte til ord og musik og møde dem, der spiller den. Mange er blevet stående og har ventet et kvarter, før de gik ned i salen. Sidst var der en lille et-årig pige, der var helt opslugt og skulle kramme os i ti minutter bagefter.
 
Har I fået hilst på Annisette, Naja Rosa og Barbara Moleko på biblioteket?
– Ja, alle sammen, de har været virkelig positive, det er stort for os. Annisette sagde, at de kunne høre os, da de (Savage Rose, red.) sad i bandrummet og spiste. Vi fik det gode håndtryk og det helt store smil
 
Birds Happen spiller i foyeren ved GAFFA Library Session fra cirka 18.30-18.55, så kom tidligt.
 
Få nyt om de næsten arrangementer til GAFFA Library Sessions ved at like GAFFA Library Sessions' Facebook-side
 
Se Birds Happen give deres sang "Den Eneste": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA