Nyhed

Se videoen til Taras’ Sexy Back-cover

I sidste måned udgav rocktrioen Taras en coverversion af Justin Timberlakes kæmpehit SexyBack – nu har musikvideoen ramt jordens overflade

Indtil videre har 2014 været et hæsblæsende år for trioen Taras, der blandt andet har gjort sig som supportband for rockikonerne D-A-D i både ind – og udland. Nu er Taras klar med en ny musikvideo til coverversionen af Justin Timberlakes kæmpehit "SexyBack". Du kan se videoen nederst på siden.

Taras' bud på en rockversion af "SexyBack" udkom den 14. november som en del af dobbelt-singlen "Dirty MF x Sexyback", og nu følger bandet altså op med en musikvideo.

Videoen tager seeren med tilbage på teenagepigeværelset, der er prydet med billeder af 90'er- og 00'er-boybands. På det plakattildækkede værelse går pigebandet Taras amok på trommer og elguitar og bryder ud i hård rocksang.


Skulle videoen vække lyst til at opleve den energiske trio live, spiller Taras allerede på fredag på KB18 i København flankeret af aarhusianske TurboChild, når de to bands byder indenfor til Rock 'n Roll X-mas.

Du kan læse mere om arrangementet her. 

Se Taras nye musikvideo herunder

ANNONCE